Van'da 10 gün boyunca, gösteri ve yürüyüş yasak!

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada 10 gün boyunca kentte yapılacak her türlü gösteri ve yürüyüşün yasaklandığı belirtildi.

Van'da 10 gün boyunca, gösteri ve yürüyüş yasak!
10 Kasım 2016 Perşembe 19:45

Van Valiliği, kentte yapılacak her türlü gösteri ve yürüyüşlerin 10 gün boyunca yasaklandığını duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, il sınırları içinde huzur ve güvenliğin, kişi dokunulmazlığının, emniyetin, kamu esenliğinin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasının amaçlandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu amaçla, 2935 sayılı OHAL Kanunu'nun 11. maddesi (m) bendi gereğince, 2911 sayılı 'Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu' kapsamında yapılacak olan her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikler 11 Kasım 2016 tarihinden itibaren 10 gün süreyle yasaklanmıştır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.