Uzatılan OHAL'e CHP'den İlk Tepki Gecikmedi

Ohalin uzatılmasının ardından CHP’den ilk tepki Grup Başkanvekili Levent Gök’ten geldi : "OHAL keyfi bir yönetime dönüştürülüyor".

Uzatılan OHAL'e CHP'den İlk Tepki Gecikmedi
03 Ekim 2016 Pazartesi 22:10

 
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada OHAL'in 3 daha uzatıldığını, 4 partinin katılımıyla KHK komisyonu kurulduğunu söyledi.
OHAL'in uzatılması kararı sonrası CHP'den ilk tepki geldi. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök yaptığı açıklamada, "OHAL keyfi bir yönetime dönüştürülüyor" dedi.
 
Hdp tarafından olaya ilk tepkiyi ise HDP Eş Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş verdi: "OHAL'in uzatılması hukuksuzluğun, anayasasızlığın, işkence ve kötü muamelenin, basın yayın sansürünün, fiili tek adam yönetiminin devam etmesidir" dedi.

 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.