Uludere'yi bombalatan Binbaşı Hüseyin Erten gözaltına alındı

FETÖ operasyonları kapsamında Uludere'yi bombalatan, Eski Uludere Hudut Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Hüseyin Erten gözaltına alındı.

Uludere'yi bombalatan Binbaşı Hüseyin Erten gözaltına alındı
27 Temmuz 2016 Çarşamba 14:39

Eski Uludere Hudut Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Hüseyin Erten gözaltına alındı. FETÖ darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlar devam ediyor. Birçok rütbeli asker de bu kapsamda gözaltına alında ya da tutuklandı. 

FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar kapsamında eski Uludere Hudut Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Hüseyin Erten, Bursa'da gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne bir süre önce vekaleten atanan ve darbe girişiminin ardından görevinden uzaklaştırılan Eski Uludere Hudut Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Hüseyin Erten, polis tarafından yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen Erten'in sorgusu devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asder wqart - 8 yıl önce
kişi serbest bırakılmıştır ayrıca uludere tabur komutanı değil şenova tabur komutanıdır