Uçaklar Beştepe Külliyesi yakınlarına bomba attı: 5 ölü

Fettullah Gülen'in lider iolduğu FETÖ'ye mensup darbeci askerler sabah saatlerinde Ankara Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Küllüyesi'nin önüne 2 adet bomba attı. Atılan bombalar sonrasında 5 kişi yaşamını yitirdi.

Uçaklar Beştepe Külliyesi yakınlarına bomba attı: 5 ölü
16 Temmuz 2016 Cumartesi 12:07

Ankara'da sabah saatlerine girdiğimizde Fetthullahçı Terör Örgütü'ne mensup askerler adeta gözü dönmüşlük sergiliyor. Düşmanın dahi yapmayacağı saldırıları gerçekleştiren asker üniforması giymiş teröristler, sabah 06.25 saatlerinde Başkomutan'ın makamı olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2 adet bomba attı. Saat 06.25 sularında Beştepe yakınlarına atılan bombalar sonrasında ölülerin olduğu ve çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.

Hain darbeci askerlerin attığı bombalar sonrasıda 5 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda yaralının olduğu belirtildi. Bölgeden yoğun dumanların yükseldiği gözlemlenirken, çok sayıda yaralı olduğu anonsları üzerine ambulanslar bölgeye sevk edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.