Twitter, Facebook neden açılmıyor? Twitter ve İnstagram neden yavaş?

Twitter ve Facebook neden açılmıyor? 28 Haziran 2016 Salı akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısından bu yana sosyal paylaşım siteleri Twitter ve Facebook çok yavaş çalışıyor. Peki Facebook ve Twitter neden bu kadar yavaş çalışıyor? Onlarca kişi Twitter ve Facebook'a giriş yapılmamasından şikayetçi. Peki Twitter neden açılmıyor?

Twitter, Facebook neden açılmıyor? Twitter ve İnstagram  neden yavaş?
29 Haziran 2016 Çarşamba 10:40

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısı sonrasında internet ve sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Tiwtter'a erşim güçlükle sağlanıyor. Milyonlarca kullanıcısı olan Twitter ve Facebook'a gece yarısından itibaren erişim güçlükle sağlanırken, herkes Twitter ve Facebook'un neden yavaşladığını merak ediyor. Twitter neden çalışmıyor? İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısından bu yana Twitter' Facebook  ve Instagram'da bir yavaşlık olmaya başladı. Peki Twitter ve İnstagram neden yavaş açıyor? Twitter neden açılmıyor?

Twitter ve Facebook neden yavaşladı?

Toplumsal olaylarda kitle iletişim aracı olarak kullanılan ve milyonlarca kullanıcısı olan Facebook, Twitter ve İnstagram'a gece yarısından bu yana erişimde büyük sıkıntılar yaşanıyor.  Bilginin bu derece hızlı yayılması toplumu galeyana getirecek yanlış bilgilerin paylaşılmasını da körüklüyor. Bu sebeple genelde Twitter, Facebook ve İnstagram gibi sosyal medya araçlarına engelleme ya da hızı sınırlandırma uygulaması getiriyor. Bu sebeple bu programlar konuk telefondan ve tarayıcıdan açılmıyor.

Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinin bu gübi durumlarda hız sınırlaması veya erişiminin tamamen engellenmesi gibi durumlar karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar ise bu durumlarda sosyal paylaşım sitelerine girmenin yollarını arıyorlar. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine nasıl giriş yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. 

Facebook ve Twitter'a nasıl giriş yapılır?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
joke - 8 yıl önce
Arkadas bir iki saat dediniz 9-10 saat tir acilmiyor..
Avatar
ezgi - 8 yıl önce
Arkadaşlar bugün açılmaz kesin fecebook
Avatar
serpil - 8 yıl önce
Çokmu önemli açılması gercek hayatı görün bari
Misafir Avatar
yasemin - 8 yıl önce @serpil
tv izleyin biraz da.. hayata dönün
Misafir Avatar
daniela - 8 yıl önce @serpil
ya sanane biz istediğimiz gibi gireriz artık teknoloji çağındayız. zaten sosyal medyadada gerçek hayat var . cnm
Avatar
ezgi - 8 yıl önce
Ardaşalar açılmıyor hiç denemeyin
Avatar
Merve Dalkılıç - 8 yıl önce
Ya lütfen açılsın sabahtan beri canım çok sıkılıyor. İnşAllah akşama kadar açılır.
Avatar
Emir - 8 yıl önce
neden açilmiyor ?
Avatar
Emir Türkben - 8 yıl önce
Neden Açilmiyiyor Bilginiz Varmi ?
Avatar
Zed - 8 yıl önce
Arkadaşlar ne zaman açılcak ya sıkldık artık