TÜSİAD Boydak Operasyonuna Tepki Gösterdi

TÜSİAD yaptığı bir açıklama ile Boydak'a bağlı şirketlere düzenlenen operasyona tepki gösterdi.

TÜSİAD Boydak Operasyonuna Tepki Gösterdi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding Genel Müdürü Memduh Boydak'ın gözaltına alınması dernek tarafından sert bir dille kınandı. Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından yapılan yazılı açıklamada siyasal ortam "kasvetli" ifadesiyle tanımlandı. 

TÜSİAD açıklamasında her kesimden vatandaşların hesap verebilir ve denetlenebilir olduğuna dikkat çekilirken, bu hesap verme durumunun bir kişilik itibarsızlaştırma operasyonuna çevrilmemesi gerektiği söylendi. Açıklamada bir an önce bu tarz operasyonlara son verilmesi çağrısı yapıldı. Memduh Boydak ve ailesine geçmiş olsun dilekleriyle açıklamayı sonlandıran TÜSİAD, kendisini bir an önce aralarında görmek istediklerini ifade etti

Bu sabah Boydak Grubu yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alınmıştı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.