Türkiye Geneli uçak seferleri iptal edildi mi?

Paralel devlet yapılanmasına mensup bir grup askerin darbe girişiminde bulunması sonrasında, tüm ülkede tayakkuz durumuna geçildi. Hava trafiğininde etkilendiği bu olay sonrasında uçak seferleri aksamaya başladı. PEki uçak seferleri iptal edildi mi? Ankara, İstanbul, İzmir uçak seferleri iptal oldumu ile ilgili detaylar haberimizde.

Türkiye Geneli uçak seferleri iptal edildi mi?
16 Temmuz 2016 Cumartesi 09:01

Dün aşkam Türkiye'de yaşanan darbe girişimi sonrasında ülkede teyakkuz durumuna geçildi. FETÖ/PDY mensubu bir grup subay, YAŞ kararları öncesinde Türkiye Cumhuriyeti'nde darbe girişiminde bulundu. Boğaz Köprüsü ve Atatürk Havalimanı'nı kapatan darbeciler, uçuş trafiğininde aksamasına neden oldu. Binlerce yolcu bu durumdan etkilenirken, bir süre Atatürk Havalimanına uçuş yapılamadı. Peki Türkiye genelinde uçak seferleri iptal edildi mi? Uçak seferlerinde son durum ile ilgili detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla aksayan uçak seferleri yeniden normale döndü. Konu ile ilgili Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, uçak seferlerinin normale döndüğünü belirtti. 

925 Sefer İptal Edildi - İptal Edilen Seferleri Görmek için TIKLAYINIZ


Türk Hava Yollarından yapılan açıklama şu şekilde;

"Değerli Yolcularımız,

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonumuz normale donmustur. Türk Hava Yolları uçuş operasyonuna dair güncel bilgilendirmeleri iletişim kanallarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

Değerli yolcularımıza ve aziz milletimize saygı ile duyurulur."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.