Türkiye Bugün 21 Şehidini uğurluyor!!

Türkiye dün art arda gelen acı haberlerle sarsıldı.Van'ın Çatak ilçesi, Hakkari'nin Çukurca ve Şemdinli ilçelerinde çıkan çatışmalarda 20 asker şehit oldu. Diyarbakır'da 1 polis geçirdiği trafik kazasında şehit oldu.Türkiye bugün 21 vatan evladını uğurlayacak..

Türkiye Bugün 21 Şehidini uğurluyor!!
04 Eylül 2016 Pazar 14:06

 Diyarbakır'da bir polis geçirdiği tarfik kazasında şehit oldu, ardından Van, Hakkari Çukurca ve Şemdinli'de PKK'lı töröristlerle çıkan çatışmalarda 20 askerimiz daha şehit oldu. 
            Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu. Diyarbakır'ın ardından ikinci kara haber Van'ın Çaldıran ilçesinden geldi. Terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda 8 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı.
Diyarbakır ve Van'ın ardından kara haber bu sfer Hakkari'den geldi. Çukurca kırsalında operasyonu sürdüren güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında bu sabah saat 06.45 sıralarında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 3 asker şehit olurken, çatışmada yaralanan 20 asker helikopterle Fatih Kışlası'na, oradan da ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirildi. 4 asker de hastanede şehit oldu. Çukruca'da şehit sayısı 7'ye yükseldi.
        Ve son olarak Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 asker daha şehit oldu. Türkiye bir günde verdiği 21 şehidini toprağa uğurluyor...
       Van şehitlerimizin isimleri ise söyle:
Van Çaldıran'da bölücü terör örgütü üyeleri ile girilen silahlı çatışmada şehit olan 8 şehidin isimleri belli oldu.
       Çaldıran'da şehit düşen askerlerimizin isimleri ve rütbeleri şu şekilde; Jandarma Üsteğmen Harun Parlak, Jandarma Astsubay Üstçavuş Suat Petek, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Aydın Eryılmaz, Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Şengül, Jandarma Uzman Onbaşı Salih Tortum, Jandarma Uzman Onbaşı Süleyman Budak, Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak, Jandarma Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılıç.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Teröre lanet olsun