Türk savaş jetleri El Bab'a havadan bildiri dağıttı

Türk savaş jetleri Suriye'nin El Bab halkına uyarıda bulunmak için havadan bildiri dağıttı. İşte o bildiride yazılanlar...

Türk savaş jetleri El Bab'a havadan bildiri dağıttı
11 Aralık 2016 Pazar 16:50

TSK ve ÖSO güçlerinin birlikte başlattığı Suriye'deki operasyonda, Türk savaş jetleri El Bab halkına uyarıda bulunmak için havadan bildirim dağıttı. Arapça olarak dağıtılan bildiride zaferin yakın olduğu vurgusu yapıldı.

İşte o bildiri:

“Bismillahirrahmanirrahim

Değerli, aziz El Bab halkı

Şeytana hizmet eden DEAŞ terör örgütünün sizleri kullanmasına izin vermeyin. Sizlerin özgürlük ve refahı için hayatını ortaya koyan Özgür Suriye Ordusu ve kardeşlerine her zaman kapısını açan Türkiye Cumhuriyeti, topraklarınıza huzuru ve güveni getirmek için tüm gücüyle dostane çaba göstermektedir. Bize yardımcı olun ve bizler topraklarınızı bu hainlerden temizleyene kadar zarar görmemeleri için sevdiklerinizi en kısa sürede güvenli bölgelere taşıyın. Zafer Allah’ın izni ile yakındır.

Allah’ın selamı ve desteği üzerinize olsun.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.