Tunceli'de patlama ve silah sesleri

Tunceli'de polis kontrol noktasının bulunduğu bölgelerde art arda patlama sesleri duyuldu. Teröristler saldırı girişiminde mi bulundu?

Tunceli'de patlama ve silah sesleri
24 Temmuz 2016 Pazar 00:29

Türkiye Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin yapmaya çalıştığı askeri darbe ile gündeme gelirken Tunceli'den patlama ve silah seslerinin duyduğu basına bomba gibi düştü. Yapılan açıklamalara göre olay 23.15 sıralarında  Cumhuriyet Mahallesi ile Ovacık karayolu üzerinde gerçekleşti ve bu bölgede polis kontrol noktalarının olduğu biliniyor yani teröristlerce polislere saldırı girişiminde bulunulmuş olunabilir.

Takviye Ekipler Gönderildi

Olay yeni olduğu için net bilgiler ve açıklamalar yok. Ancak görgü tanıklarına göre art arda bombalı saldırı düzenlendi ve bombalı saldırının ardından bölgede bulunan halk sokağa kaçtı. Kısa bir aradan sonra silah seslerinin duyulduğu söyleniyor. Çatışmanın ne kadar sürdüğü konusunda da her hangi bir bilgi yokken patlamanın şiddetinin oldukça yüksek olduğu ve neredeyse şehrin her yerinden duyulduğu ifade edildi. Bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderilirken çevrede yaralıların olduğu ve bu yüzden ambulans ekiplerinin de gönderildiği açıklandı.

Bölgede patlamadan ve çatışmadan dolayı yaralananlar Devlet Hastanesine kaldırılırken şehirde hala yer yer silah sesleri duyulmaya devam ediyor. Durum hakkında resmi kaynaklardan bir açıklama yapılmazken saldırıyı yapanlara karşı operasyonların sürdüğü anlaşılmaktadır. Konu hakkında sabah saatlerinde yazılı ya da sözlü açıklama beklenmekte olup bu açıklamalara göre sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.