Tunceli'de askeri araca tuzak: 3 şehit

Tunceli-Elazığ Kararyolu'nda askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. 3 asker şehit oldu.

Tunceli'de askeri araca tuzak: 3 şehit
22 Nisan 2016 Cuma 10:34

Tunceli-Elazığ Karayolu'nın 25'inci kilometresindeki Göktepe köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu 3 askerimizin şehit olduğu öğrenildi.

PKK'lılar tarafından yola tuzaklanan patlayıcı, bugün sabah saat 10.00 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve zırhlı birlikler sevk edildi.

Tunceli merkez ve Mazgirt İlçesi'nden çok sayıda ambulansın olay yerine sevk edildiği öğrenildi. 

Patlamada 3 asker şehit oldu. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, bölgede yaralıların olup olmadığı öğrenilemedi. Zırhlı araçlarla çok sayıda güvenlik gücünün de sevk edildiği bölgede helikopter destekli operasyon başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.