TÜBİTAK 2016 Yılı Ödül Başvuruları Başladı

TÜBİTAK yaptığı açıklamayla Bilim, Özeli Hizmet ve Teşvik Ödülleri için başvuruların başladığını açıkladı.

TÜBİTAK 2016 Yılı Ödül Başvuruları Başladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

TÜBİTAK 1966 yılından beri Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri vermeye devam ediyor. TÜBİTAK yaptığı yazılı açıklamada 2016 yılında verilecek ödüller için başvuruların başladığını ve 15 Aralaık tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

TÜBitak'ın vereceği ödüllerde bu yıl bazı değişiklikler yapılacak. TÜBİTAK daha önce verdiği hizmet ödülünü kadırmıştı ancak bu yıl bu ödül tekrar verilmeye başlanacak. Ödüller daha önce yalnızca kişisel başvurular ile veriliyordu. 2016 yılı itibariyle gerekli koşulları sağladığı takdirde, kişi ve kurumlar başkaları tarafından aday gösterilebilecek.

Yeniden hayata girecek Hizmet ödülü ise ayrı bir yerde duruyor. Hizmet ödülü hayatta olmayan kişilerin aday gösterilebileceği tek alan olacak. Ayrıca Hizmet ödülü için kişisel başvuru yapılamayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.