TSK'dan Kayseri saldırısı açıklaması: 13 şehit, 48 yaralı

TSK, Kayseri'de askerlere yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit ve yaralı personelin sayısını açıkladı. TSK tarafından yapılan açıklamada, "Alçak ve kalleş saldırıyı lanetliyoruz." denildi.

TSK'dan Kayseri saldırısı açıklaması: 13 şehit, 48 yaralı
17 Aralık 2016 Cumartesi 11:09

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri'de izne çıkan askerlere yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında 13 askerin şehit olduğunu, 48 personelik de yaralandığını açıkladı. Alçakça düzenlenen saldırı ile ilgili TSK'dan yapılan açıklamaya haberimizden ulaşabilirsiniz.

TSK'dan yapılan Kayseri Terör Saldırısı açıklaması  

17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 08:45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında 13 kahraman personelimiz şehit olmuş, 48 kahraman personelimiz yaralanmıştır. Yaralılar derhal bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Ayrıca menfur saldırıda sivil vatandaşlarımızın da yaralanmış olabileceği değerlendirilmektedir.

Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı kahraman silah arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Etiketler; #tsk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 7 yıl önce
Allah bu soysuzları kahretsin. Yüce Allah aziz milletimizi ve devletimizi korusun. Zafer İnşAllah müslümanların olur.