TSK'dan açıklama: 3 DAEŞ hedefi daha imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonlarına devam ediyor. Konuya ilişkin açıklama yapan TSK, 3 DAEŞ hedefinin daha imha edildiğini kaydetti.

TSK'dan açıklama: 3 DAEŞ hedefi daha imha edildi
19 Eylül 2016 Pazartesi 09:42

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından DAEŞ'e yönelik operasyonlar devam ediyor. TSK, Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatı ile 3 DAEŞ hedefinin imha edildiğini ve hava taarruzunu icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndüklerini belirtti.

TSK tarafından yapılan açıklamada,18 Eylül 2016 tarihinde 20.34-22.09 saatleri arasında Baragitah ve Sandarah bölgelerine Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiği belirtilerek; bölgede cephanelik, barınma alanı ve sözde karargah olarak kullanıldığı tespit edilen DAEŞ’e ait üç adet sabit hedefin ateş altına alınarak imha edildiği ifade edildi.
 


Etiketler; #DAEŞ #tsk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.