TRT'yi kurtaran polisler mesaj bıraktı!

15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminde baskın yapılan ilk yerlerden biri de TRT'ydi. TRT binasını darbecilerden temizleyen

TRT'yi kurtaran polisler mesaj bıraktı!
21 Temmuz 2016 Perşembe 14:24

15 Temmuz 2016 gecesi darbe girişiminde Ankara ve İstanbul'daki TRT binalarıda hedefler arasındaydı. Darbeciler tarafından, baskın esnasında binada bulunan spiker Tijen Karaş'a korsan birlidiri zorla ve tehditle okutulmuştu.

Kalkışmanın püskürtülmesi ve TRT'nin darbeci askerlerden kurtarılmasıyla bazı detaylarda gün yüzüne çıkmaya başladı. Bunlardan biri de TRT binasını darbeci askerlerden kurtaran polislerin arkalarında bıraktığı not...

Darbeci askerler TRT binasındaki "kreş" bölümüne de zarar verdi.

Darbe girişiminin bastırılması ve TRT binasının temizlenmesi sonrasında bir polisin arkasında bıraktığı not okuyanların gözlerini yaşarttı. Güzel yürekli polisin notunu TRT Haber Muhabiri Seval Yılmaztekin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

TRT Haber Muhabiri Seval Yılmaztekin'in Twitter hesabındna paylaştığı notta şu ifadeler yer alıyor:

"Çiçeklerinizi suladık, az da olsa kirlettik yavrularımızın odasını hakkınızı helal edin. Unutmayın Ankara Çevik hep ayakta"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.