TRT'de Aziz Yıldırım skandalı

TRT Spor'da Spor Akşamı programı sunulurken rejiden 'Allah belanı versin, Aziz' sesleri duyuldu.

TRT'de Aziz Yıldırım skandalı
25 Ağustos 2016 Perşembe 21:30

TRT'de Aziz Yıldırım'ın NTV ve NTV Spor canlı yayınında yaptığı açıklamalarla ilgili haber sunulurken, programdan bir bölüm ekrana getirildi. Görüntülerin ekrana verildiği sırada rejiden 'Allah belanı versin Aziz' şeklinde bir ses yükseldi.

FENERBAHÇE TARAFTARLARINDAN SERT TEPKİ

Bu olay karşısında Fenerbahçe taraftarları tarafından sosyal medyada çok sert eleştirildi. Fenerbahçe taraftarlarından büyük tepki topladı.


ŞENOL GÖKA: "ÖZÜR DİLİYORUM"

Yaşanan talihsiz olay sonrası canlı yayına bağlanan TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasından özür diledi.

Göka şunları söyledi: "Yaşanan bu durum, hiçbir TRT çalışanına maledilmemelidir. Gereken soruşturma yapılacak .Bunlar yayın sırasında oluyor ama hakaret söz konusu olduğu için tekrar tekrar özür diliyorum. Alkollü olduğunu da duydum."

TRT, konuyla ilgili olarak Twitter adresi üzerinden Fenerbahçe'den özür diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.