Tren raylarına döşenen patlayıcı teröristlerce infilak ettirildi

Bingöl'ün Genç ilçesinden Tatvan seferi için çıkan tren, Yoldaşan köyü sınırlarına geldiğinde teröristlerce raylara döşenen el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken raylarda hasar oluştu.

Tren raylarına döşenen patlayıcı teröristlerce infilak ettirildi
05 Mayıs 2017 Cuma 22:05

Bingöl’ün Genç ilçesinden hareket eden yolcu treninin geçişi sırasında demir yoluna teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcı infilak ettirilirdi.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl’ün Genç- ilçesinden Tatvan seferi için saat 16.00 sıralarında yola çıkan TK 52862 sefer sayılı karma yolcu treninin Yoldaşan köyü sınırlarından geçtiği sırada terör örgütü PKK tarafından demir yoluna döşenen uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Ölen ya da yaralananın olmadığı patlama nedeniyle raylarda hasar oluştu. Zarar görmeyen tren ise tekrar kalkış yaptığı Genç ilçesine dönmek zorunda kaldı.

Bölgede teröristlerin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.