Terörist Fehman Hüseyin öldürüldü

Bahoz Erdal lakaplı terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Fehman Hüseyin geberdi.

Terörist Fehman Hüseyin öldürüldü
09 Temmuz 2016 Cumartesi 19:33

Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinden olan dağda yaşayan terörist Fehman Hüseyin'in öldürüldüğü açıklandı.

PKK'NIN en önemli adamlarından birisi olan ve örgütte önemli görevler üstlenen terörist Fehman Hüseyin, PKK'nın Suriye sorumlusuydu.

 Suriye'de rejime karşı savaşan Tel Hamis Tugayları Sözcüsü Halid el Hasekavi yaptigi açıklamada, terör örgütü PKK'nın üst düzey sorumlularından Fehman Hüseyin'in aracının havaya uçurularak öldürüldüğünü belirtti.

Hasekavi, terör örgütü PKK'nın üst düzey sorumlularından "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in dün akşam 20.30'da Himo beldesinden Kamışlı'ya giderken hedef alındığını söyledi. Hasekavi, Fehman Hüseyin ile aralarında korumalarının da olduğu araçtaki en az 8 kişinin öldüğünü ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut - 8 yıl önce
Geçersiz şerefsiz devlet baba operasyonlara devam.Buyuk Türkiye Serefsizlere yumuşak davranmayacaksin.TUrkiyem Benim
Avatar
sait mardinli - 8 yıl önce
Rahman Ve Rahim Allaha Şükürler olsun Mekanı cehennem olsun Rabbim ona azabı ile muamele etsin ve ikramı irinli zıkkım olsun
Avatar
Muhammed - 8 yıl önce
Hadi bakalım inşAllah doğrudur..
Avatar
Alaatin - 8 yıl önce
Sira Hangisinde Acaba