"Teröre Hayır Kardeşliğe Evet" Mitingi Yapılacak

14 STK tarafından örgütlenen, sayısı 217'yi bulan bulan sivil toplum örgütleri Ankara'da yürüyüş yapacak.

11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara dev bir yürüyüşe hazırlanıyor. Türkiye Kamu-Sen gibi sendika ve sivil toplum örgütleri tarafından organize edilen yürüyüş terörü protesto edecek. Öte yandan kardeşlik vurgusu da mitingin adında öne çıkıyor. 

Sıhhiye'den başlayacak yürüyüş 1. Meclis önüne kadar devam edecek. Burada yapılacak miting ve basın açıklamasından sonra gösteri yürüyüşünün sonlanması bekleniyor. 

Çağrı yapan sivil toplum örgütleri Türk Bayrağı haricinde hiç bir simge bulunmamasını istemişti. Ayrıca yürüyüş sırasında slogan atılmayacak. Tüm protesto yalnızca düdüklerle yapılacak.

Ankara başta olmak üzere yurdun pek çok kentinden yürüyüşe katılım çağrıları yapılıyor. Bazı kentlerden Ankara'ya otobüs kaldırılacak. Miting bu gün saat 16.30'da Sıhhıye'de başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.