Terör örgütü sorumlusu öldürüldü!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Marksist Leninist Komünist Parti’nin (MLKP) Ovacık sorumlusu ’Arjin Selçuk’ kod adlı Berfu Dilan Canbey, güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldü.

Terör örgütü sorumlusu öldürüldü!
14 Eylül 2016 Çarşamba 17:00



Ovacık İlçesi’nin Kozluca Köyü yakınlarında arazi araması yapan güvenlik güçlerine teröristler tarafından ateş açılması üzerine çatışma çıktı. Yaklaşık 30 dakika süren çatışma sırasında helikopterler teröristlerin bulunduğu alanları ateş altına aldı. Çatışmanın ardından güvenlik güçlerinin bölgede yaptığı arazi aramasında farklı noktalarda kan izlerine rastlandı, ancak cesetler ele geçirilemedi.

Güvenlik birimlerinin yaptığı araştırmalar sonucunda yasa dışı silahlı sol terör  örgütü MLKP’nin Ovacık sorumlusu olan ’Arjin Selçuk’ kod adlı Berfu Dilan Canbey’in Kozluca Köyü’ndeki çatışmasında ağır yaralı olarak arkadaşları tarafından çatışma bölgesinden çıkarıldığı ancak daha sonra öldüğü tespit edildi. Öldürülen Canbey’in cesedinin Kozluca Köyü yakınlarında örgüt üyeleri tarafından toprağa gömüldüğü ve ailesine de haber verilerek gelip cenazeyi almalarının istendiği öğrenildi.

ÖRGÜT ÜYELERİ GÖMÜP AİLESİNE HABER VERMİŞ
Güvenlik güçlerinin yaptığı araştırmada da çatışmada öldürülen Diyarbakır’ın Ergani İlçesi nüfusuna kayıtlı Canbey’in cenazesinin örgüt üyeleri tarafından Kozluca yakınlarında toprağa gömüldüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.