T.C. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince kullandırılan tarımsal krediye ilişkin tebliğde değişiklik

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü 22 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

T.C. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince kullandırılan tarımsal krediye ilişkin tebliğde değişiklik
22 Nisan 2016 Cuma 10:14

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü 22 Nisan 2016 tarihli ve 29692 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

22 Nisan 2016 Cuma

Resmi Gazete

TEBLİĞ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:


T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. VE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNCE
TARIMSAL ÜRETİME DAİR DÜŞÜK FAİZLİ YATIRIM VE İŞLETME
KREDİSİ KULLANDIRILMASINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI
TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2016/8)’NDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ
(TEBLİĞ NO: 2016/17)

MADDE 1 – 9/3/2016 tarihli ve 29648 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği (Tebliğ No: 2016/8)’nin 4 üncü ve 5 inci maddelerinin birinci fıkralarında yer alan “on baş” ibareleri “beş baş” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2 – Aynı Tebliğin 26 ncı maddesinin birinci fıkrasında yer alan “yeni ve kullanılmamış” ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 3 – Bu Tebliğ 1/1/2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 – Bu Tebliğ hükümlerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı yürütür.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.