Sur ve Silvan belediyelerinde arama! Yasadışı materyaller bulundu

Kayyum ataması yapılan 28 belediyede yapılan arama çalışmalarında bölücü terör örgütü PKK'ya ait bazı eşyalara ulaşıldı.

Sur ve Silvan belediyelerinde arama! Yasadışı materyaller bulundu
13 Eylül 2016 Salı 12:56

İçişleri Bakanlığı kararı ile terör örgütleri ile bağlantısı olduğu tespit edilen 28 Belediyeye kayyum ataması yapılmıştı. Kayyum ataması yapılan Sur ve Silvan Belediyesi'nin binasında yapılan aramalarda PKK'ya ait olan bazı materyallere ulaşıldı.

Kayyum ataması yapılan belediyelerde polis ekiplerince arama çalışmaları devam ederken Sur ve Silvan Belediye binalarında bölücü terör örgütü PKK'ya ait olan propaganda araç gereçlerine rastlandı. Belediye'deki aramalarda terör örgütüne ait çok sayıda gazete, dergi ve YPG arması bulunan bir teröristin fotoğrafı bulundu. Bu araç gereçlere el konulduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.