Sultanbeyli'de sanayi sitesinde patlama

Sultanbeyli'deki Oto Sanayi Sitesi'nde kozmetik ürünleri imal edilen bir fabrikada buhar kazanından bir patlama meydana geldi. Patlamada 10 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Sultanbeyli'de sanayi sitesinde patlama
14 Kasım 2016 Pazartesi 18:19

Sultanbeyli'de bir sanayi sitesinde patlama olduğu ve yaralıların bulunduğu bildiriliyor. Patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaralandı.

Akşemsettin Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki Oto Sanayi Sitesi içerisinde, kozmetik ürünleri imal edilen bir fabrikada saat 16.20 sıralarında buhar kazanı patladı. Meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı.

Patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Olay yerine sevkedilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Patlama sonucu etrafa saçılan boya ve kozmetik parçalarından ve patlamanın şiddetinden binanın etrafındaki 4 araç hasar görürken, çevredeki binaların da çerçeveleri kırıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir umutur yaşamak - 5 yıl önce
çok üzüldüm şahsen kendim orda olup ta yaralılara kendim yardım etim