Son Dakika: TSK YPG'yi tekrar vuruyor

TSK, Suriye'nin kuzeyinde bulunna YPG mevzilerini vuruyor. Terör örgütü YPG'nin varlığını sürdürdüğü Suriye'nin kuzeyindeki hedefler TSK uçakları ve toplarıyla vuruluyor.

Son Dakika: TSK YPG'yi tekrar vuruyor
28 Ağustos 2016 Pazar 11:27

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör örgütü PYD mevzilerini bombalıyor. Routers haber ajansının geçitği son dakika haberine göre Türk savaş uçaları ve obüs toplan YPG hedeflerini an itibariyle vuruyor.

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü, Türk uçaklarının, Cerablus'un güneyindeki Menbiç kentinin kuzeyindeki bölgeleri vurduğunu ifade etti. YPG'li teröristler dün bir türk tankına roketle saldırmış ve askerlerimiz şehit etmişti. Suriye'nin kuzeyinde varlığını sürdüre terör örgütü YPG'nin kökünün kazınana kadar operasyonların devam etmesi bekleniyor. 

20 terörist öldürüldü

Suriye'de bulunan Münbiç'in kuzeyi Seriyset köyünde karargah kuran terör örgütü YPG teröristleri, köyde bulunan 7 aileyi kalkan olarak kullanma amaçlı rehin aldı. Ağır silahlı 30 YPG teröristinin karargah olarak kullandığı bina Türk Savaş uçakları tarafından vuruldu. Türk uçaklarının bombardımanında 20 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtldi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Yüce Allah kahraman ordumuzun yardımcısı olsun.