Soma-Kırkağaç'da teröristler sivil araçları hedefledi!

Soma- Kırkağaç'da bugün saat 11.30 sıralarında teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcı sivil araçların geçişi sırasında patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmamasına rağmen ikinci bir patlama daha meydana geldi.

Soma-Kırkağaç'da teröristler sivil araçları hedefledi!
28 Nisan 2016 Perşembe 13:45

Soma- Kırkağaç'da bugün saat 11.30 sıralarında teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcı sivil araçların geçişi sırasında patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadı. Patlama'dan sonra vatandaşların ihbar etmesi üzerine jandarma ekipleri bölgeye hareket etti. Ekipler daha olay yerine varmadan ikinci bir patlama daha meydana geldi.

İkinci patlamada fırlayan bir taş parçası jandarma astsubayı yaraladı. Sol kulağına isabet eden taşla hafif yaralanan astsubay için olay yerine ambulans çağrıldı. Yola tuzaklanan bombaların ilk belirlemelere göre uzaktan kumandayla patlatıldığının anlaşıldığı belirtildi. Yol ulaşıma kapatıldı. Bölgeye önlem amaçlı olarak çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi de sevk edildi. Ayrıca polis ekipleri de olay yerine hareket ederek jandarmayla çalışma başlattı. Yola bombayı kimin koyduğu araştırılıyor.

Saldırganların kaçmış olabileceği değerlendirilen bölgelerde helikopter destekli operasyon sürüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.