Şırnak Valiliğinden saldırı açıklaması!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 11 polisimizi şehit eden ve 78 vatandaşımızı yaralanmasına neden olan hain saldırı için Şırnak Valiliği'nden ilk açıklama yapıldı.

Şırnak Valiliğinden saldırı açıklaması!
26 Ağustos 2016 Cuma 13:16

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sabah saatlerinde PKK mensuplarınca yapılan hain saldırı hakkında Şırnak Valiliği'nden ilk açıklama geldi. Saldırıda 11 polis memurunun şehit olduğunu ve 78 kişininde yaralı olduğunu belirten Şırnak Valiliği açıklamasında, "PKK Terör örgütünce emniyet müdürlüğü çevik kuvvet birim amirliğinin bulunduğu bina girişine patlayıcı yüklü hafriyat kamyonu ile intihar saldırısında bulunuldu." denildi.

Şırnak Valiliği’nin açıklaması:

İlimiz Cizre ilçesinde bu sabah saat: 06.45 civarında PKK Terör örgütünce emniyet müdürlüğü çevik kuvvet birim amirliğinin bulunduğu bina girişine patlayıcı yüklü hafriyat kamyonu ile intihar saldırısında bulunulmuş olup;

Hain saldırı sonucu (11) polis memurumuz şehit olmuştur. (3) sivil (75) polis memuru olmak üzere toplam (78) yaralımız mevcut olup bunlardan (4) ü ağır olmak üzere (5) yaralımız Diyarbakır Dicle üniversitesine, (4) yaralımız Mardin devlet hastanesine sevk edilmiştir. (2) yaralımızın Cizre devlet hastanesinde tedavisi devam etmektedir. Diğer yaralılarımız birkaç saat gözetim altında kaldıktan sonra taburcu edilecektir.

Konu ile ilgili çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. Şehit Polislerimize Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.