Şırnak'ta okul yaktılar!

Şırnak'ın İdil ilçesinde 2 okulun teröristlerce yakıldığı bildirildi.

Şırnak'ta okul yaktılar!
31 Ocak 2016 Pazar 18:39

 Gelen bilgiler arasında Şırnak’ın İdil ilçesinin Yenimahalle semtinde bulunan Cumhuriyet İ.Ö ve Turgut Özal Mahallesinde bulunan Atatürk İ.O ve İdil Anadolu Lisesi kimliği belirlenemeyen kişilerce yakıldı.

Okulun içine kadar giren teröristlerin bina içine benzin dökerek okulu ateşe verdiği bildiriliyor. Daha sonra çıkan yangının ardından teröristlerin kaçtığı da gelen bilgiler arasında.

Zarar gören okullarda büyük hasarların meydana geldiği ve bölgede operasyonların başlatıldığı belirtiliyor. Kaçan teröristlerin yakalanması için de emniyet kuvvetlerinin bölgede inceleme başlattığı bildirildi.

Yangına müdahale edemeyen itfaiyenin bölgede kazılan hendeklerden dolayı olay yerine ulaşamadığı da gelen bilgiler arasında. Bölgede tedirgin bir durum söz konusu iken kısa sürede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah sonlarını getirir inşallah.