Şırnak'ta çatışma! 1 asker şehit oldu

Şırnak'ta 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla birlikte operasyon başlatılmıştı. Bugünki operasyonda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit oldu.

Şırnak'ta çatışma! 1 asker şehit oldu
11 Mayıs 2016 Çarşamba 12:53

Şırnak'ta Bahçelievler Mahallesinde PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit oldu. Mahallede güvenlik güçleriyle teröristler arasında yer yer çatışmalar sürüyor.

14 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla birlikte Şırnak'ta kazılan hendeklerin kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcılarının imha edilmesi ve teröristlerin etkisiz hale getirilmeleri için jandarma ve polis özel harekat ekiplerinin ortak düzenlediği Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifti Operasyonu sürdürülüyor. Bu operasyonlarda bugüne kadar Şırnak merkezinin yüzde 85'i patlayıcı tuzaklanmış hendek ve barikatlar ile PKK'lılardan temizlendi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.