Şırnak Beytüşşebap'ta askeri araca saldırı: 3 asker şehit

Şırnak Beytüşşebap'ta göreve giden askerleri taşıyan araca saldırı düzenlendi. 3 asker şehit oldu, 10 asker yaralandı.

Şırnak Beytüşşebap'ta askeri araca saldırı: 3 asker şehit
10 Ağustos 2016 Çarşamba 10:33

Şırnak'ta askerleri taşıyan aracın geçişi sırasında daha önceden yola yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Bunula birlikte roketatarlar ve uzun namlulu silahlarla da saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası 3 asker şehit oldu 10 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şırnak Beytüşşebap bölgesinde bulunan HABUR-2 Gümrük Kapısı'na giden araçlara yapılan saldırıda 3 askerin şehit olduğu ve 10 askerin de yaralandığı kaydedildi. 

Genelkurmay Başkanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Şırnak Beytüşşebap bölgesinde bulunan HABUR-2 Gümrük Kapısı'na bu sabah 07.30 sıralarında görevine giden araçlara önceden yola yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı ve Kuzey Irak tarafından roketatarlar da dahil olmak üzere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği belirtildi. Ateş açılması sonucu alınan bilgilere göre  3 asker şehit olduğu, 10 asker yaralandığı ve yaralılar hastaneye sevk edildiği belirtildi.  Bölgeye birlikler sevk edilirken operasyonun sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.