Sınırda Karakola Saldırı

PKK 'nın havan topu ve otomatik silahlarla saldırdığı Yeşilova Sınır Karakolu ve Umurlu 34. Hudut Taburu 'ndan anında karşılık verildi.

Sınırda Karakola Saldırı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Hakkari'nin Şemdinli İlçesine bağlı Derecik Beldesi Yeşilova Sınır Karakolu ve Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgelerine terör örgütü  PKK saldırı düzenlendi. Havan topu ve otomatik silahların kullanıldığı saldırıda terör örgütü PKK'ya anında karşılık verildi.

Terör örgütü ilk olarak Irak sınırında bulunan  Derecik Beldesinde konuşlu Yeşilova Karakolunun Mamreşan üst bölgesine saldırdı. Ardından Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgesine havan ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Hain saldırıya Umurlu 34. Hudut Taburu ve Yeşilova Sınır Karakolu'nda bulunan askerler anında karşılık verdi. Askerin yoğun top atışıyla karşılık verdiği ve bir saat süren çatışmada, silah seslerinin duyulduğu bölgeden dumanların yükseldiği gözlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.