Sezgin Tanrıkulu'dan Davutoğlu'na "Hakkımızı helal etmiyoruz"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu'na söylediği "Hakkımızı helal ediyoruz" sözüne tepki gösteren CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu'dan sert tepki geldi.

Sezgin Tanrıkulu'dan Davutoğlu'na "Hakkımızı helal etmiyoruz"
06 Mayıs 2016 Cuma 14:55

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'dan MYK toplantısı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hakkını helal eden Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki geldi. 4

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nun aday olmayacağını açıklaması ve başbakanlığı bırakacağını söylemesinin ardından kendisine  "Hakkımızı helal ediyoruz" şeklindeki sözü CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'yu kızdırdı. Kılıçdaroğlu'nun "Helallik boynumuzun borcudur, tüm haklarımızı helal ediyoruz" sözüne sinirlenen Sezgin Tanrıkulu, "Biz Başbakana hakkımızı helal etmiyoruz" dedi.

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, sosyal medya hesabı twitter üzerinden yayınladığı mesajda, Ahmet Davutoğlu'nu belirterek, başbakanlık döneminde çok sayıda ölüm olduğunu ifade etti. Tanrıkulu, "Kısa başbakanlık dönemine en çok ölüm sığdıran Başbakan olarak tarihe geçtin." dedi. Başbakanın arkasında gözü yaşlı çok insan bıraktığını ve bu kişilerin Ahmet Davutoğlu'na haklarını helal etmeyeceğini söyledi. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.