Şemdinli'de askeri araca hain saldırı

Hakkari Şemdinli'de askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi.

Şemdinli'de askeri araca hain saldırı
20 Temmuz 2016 Çarşamba 09:45

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Olayda can kaybı veya yaralanan olmadı.

Şemdinli İlçesi'nin Altınsu Köyü'ne bağlı Yelde mahallesinde bulunan halı saha yakınlarında gece saat 00.15 sıralarında zırhlı askeri aracın geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca daha önceden yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. 

Patlamanın araç geçtikten sonra olması nedeniyle can kaybı ve yaralanan olmazken, yolda derin bir çukur oluştu. Bölgedeki PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için de operasyon başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.