Selahaddin Eyyubi Üniversitesine kayyum atandı!

İhtiyat Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'na mahkeme kararı ile kayyum atandı. Vakıf bünyesinde Selahaddin Eyyubi Üniversitesi de bulunuyor.

Selahaddin Eyyubi Üniversitesine kayyum atandı!
15 Haziran 2016 Çarşamba 15:34

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'ne kayyum atandı. Diyarbakır'da, bünyesinde Selahaddin Eyyubi Üniversitesi bulunan İhtiyat Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'na mahkeme kararı ile kayyum atandı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Vakıflar Genel Müdürlüğünün, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'nin kurucusu İhtiyat Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'na kayyum atanması talebini karara bağladı. karar sonucu Vakıf yönetimine 4 kişilik kayyum heyeti atandı.

Kararda, İhtiyat Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı yönetiminin ihtiyaten görevden uzaklaştırılmasına, kayyum atanması talebinin kabulüne ve vakıf yönetim kurulu üyelerinin geçici olarak görevden uzaklaştırılmalarına hükmedildiği belirtildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.