Şehit askerlerimizin son fotoğrafı ortaya çıktı

Kayseri'de bombalı araçla gerçekleştirilen ve çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüsün hedef olduğu saldırıda 14 asker şehit oldu. Hain terör saldırısı öncesi askerlerin görüntüsü ortaya çıktı.

Şehit askerlerimizin son fotoğrafı ortaya çıktı
17 Aralık 2016 Cumartesi 21:18

KAYSERİ VALİSİNDEN AÇIKLAMA
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı da hastane ziyareti sırasında yaptığı açıklamada şehit sayısının 14'e yükseldiğini belirterek, "Maalesef şehit sayımız 14'e yükseldi. Diğer yaralılarımızın durumu gayet iyi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor" dedi.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ SAYISI 15'E ÇIKTI
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının, terör saldırısıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısı 15'e çıktı.

SALDIRI ÖNCESİ SON GÖRÜNTÜ

Sosyal medyada paylaşılan görüntü yürek dağladı. Kayseri'deki hain saldırı öncesi otobüste çekildiği belirtilen askkerlerin selfie görüntüsü binlerce kişi tarafından paylaşıldı.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.