Sebahat Tuncel ile 10 kişi gözaltına alındı

DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile birlikte 10 kişi Diyarbakır'da gözaltına alındı.

Sebahat Tuncel ile 10 kişi gözaltına alındı
04 Kasım 2016 Cuma 15:29

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile birlikte 10 kişi, Diyarbakır Adliye binası önünde yapılan protesto gösterisinde gözaltına alındı.

HDP'nin Eş Genel Başkanları ve 4 Milletvekilinin Diyarbakır Adliyesindeki işlemleri sürerken, Adliye önüne gelen yaklaşık 100 kişilik bir grup kaldırımda beklemeye başladı. Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, grubun dağılması konusunda uyarı yaptı. Uyarı ile birlikte grubun büyük kısmı dağılırken, aralarında HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp ve DBP Eş Genel Başkanı Sabahat Tuncel'in bulunduğu yaklaşık 10 kişilik grup oturmakta direnince polis gruba müdahale etti. Polis, HDP milletvekili Sibel Yiğitalp dışında kalan ve aralarında DBP Eş Genel başkanı Tuncel'in de bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KADER ÜNLÜ - 7 yıl önce
Ya size sizde hdp kapanacak insallah pkk ta bitme asamasinda rabbim o gunleri gosterecek. Bir daha elebasinin fotosunu paput parcalarini gormek istemiyoruz türkiye cumhuriyetinde.