Sanayi Bakanlığı 560 personeli açığa aldı

Sanayi Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam eden toplam 560 personelin açığa alındığını duyurdu. İşte detaylar

Sanayi Bakanlığı 560 personeli açığa aldı
22 Temmuz 2016 Cuma 16:18

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu düşünülen kişilerin emniyette sorguları devam ederken yeni göz altılarda devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyu yakından takip ederken bakanlık memurları tutuklanmaya devam ediyor. Fethullahçı Terör Örgütü üyeliği tespit edilen kişiler çıkarıldıkları adli mahkemenin aldığı karar ile tutuklanırken yeni yapılan duyurular ile bazı memurların görevden alındıkları da açıklanmaktadır.

Sanayi Bakanlığına FETÖ Şoku!

Dün yaptığımız haber ile Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanlığının bünyelerinde istihdam eden ve Fethullahçı Terör Örgütü üyesi oldukları tespit edilen personellerin açığa alındığını belirtmiştik. Bugün yeni ortaya çıkan habere göre Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında da soruşturmaların devam ettiği öğrenildi. Bu soruşturmalar kapsamında toplam 560 personelin açığa alındığı duyuruldu. Açığa alınan personellerin tekrar meslek hayatlarına dönemeyecekleri vurgulanırken Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında istihdam eden personeller hakkında soruşturmalar devam ediyor.

Fethullahçı Terör Örgütü üyeliği tespit edilemeyen kişiler çalıştıkları kurumda ki pozisyonlarından ayrılmadan memur hayatlarına devam ederken FETÖ üyeliği tespit edilen kişiler meslekten atılmakta ve suçlarına göre çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmektedir. Şuanda yurt geneli yüzlerce kurumda araştırmalar yapılmakta ve Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin tamamının mesleklerinden atılıp büyük bölümünün cezaevine sevk edilmesi amaçlanmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.