Samsun'da sanayi sitesinde patlama

Samsun'un Canik ilçesinde sanayi sitesinde bir iş yerinde patlama sonrası yangın çıktı. 1'i ağır 11 kişi yaralandı.

Samsun'da sanayi sitesinde patlama
17 Temmuz 2017 Pazartesi 12:30

Samsun'un Canik ilçesinde sanayi sitesinde bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlama sonrasında ise yangın çıktı. 1'i ağır 11 kişi yaralandı.

Yangın nedeniyle Samsun-Ankara çevre yolu ulaşıma kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gülsan Sanayi Sitesi'nde dondurma imalathanesi olduğu belirtilen iş yerinde basınç nedeniyle patlama meydana geldi.

Patlama sonrası alevler iş yeri ile çevrede bulunan oto tamirhanelerini sardı. Patlamanın etkisi ile çevredeki binaların camları da kırıldı.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda yaralanan 1'i ağır 11 kişinin kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Patlamanın Samsun- Ankara çevre yolunun Canik bölgesindeki viyadük altında meydana gelmesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, içeriden yeni patlama seslerinin geldiği duyuldu.

Patlama ve yangınla ilgili hasar tespit çalışmaları sürüyor.


Etiketler; #patlama #samsun
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.