Samsun'da açığa alınan Terme Kaymakamı İlyas Gün gözaltında

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında açığa alınan Terme Kaymakamı İlyas Gün bugün polislerce gözaltına alındı.

Samsun'da açığa alınan Terme Kaymakamı İlyas Gün gözaltında
12 Ağustos 2016 Cuma 17:51

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından  yürütülen operasyonlar kapsamında Terme Kaymakamı İlyas Gün, geçtiğimiz günlerde açığa alınmıştı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kaymakamın evine ve makamına eş zamanlı operasyon düzenleyerek kapsamlı bir arama gerçekleştirdi.Operasyonda çok sayıda belge ve dosyaya el konuldu.Yapılan aramanın ardından İlyas Gün bugün ekipler tarafından  gözaltına alındı. 
Kaymakam İlyas Gün'ün, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanda toplanan kalabalığa İstiklal Marşı okutarak evlerine gönderdiği iddia edilmişti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.