Samanyolu TV'de şok suikast sahnesi! Suikastten önce canlandırmışlar

Samanyolu TV'de yayımlanan dizide Rus Büyükelçisi Andrev Karlov'a düzenlenen suikast saldırısının canlandırıldığı artaya çıktı.

Samanyolu TV'de şok suikast sahnesi! Suikastten önce canlandırmışlar
28 Aralık 2016 Çarşamba 09:28

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yayın organı Samanyolu TV'de ekranlara gelen dizide Rus Büyükelçisi Andrev Karlov suikastının işlendiği ortaya çıkarıldı. FETÖ üyesi olan bir suikastçının resim sergisini ziyaret eden büyükelçisini vurduğu belirlendi.

Kanalda yayımlanan Nizama Adanmış Ruhlar'ın 89. bölümünde gerçekleşen sahnede suikastçı da FETÖ mensubu olan bir polis memuru. 

Dizideki suikast sahnesinde büyükelçi eşiyle Zaman Gazetesi tarafından düzenlenen resim sergine katılıyor. Resim sergisini gezen büyükelçi ilk başta içeceğine katılan zehir ile öldürülmeye çalışılsada başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bunun üzerine sergide tanıtım yapan kadın, çantasındaki silahı suikastçıya veriyor. Suikatçı, büyükelçiye doğru ilerlerken korumalar tarafından fark edilerek suikast engelleniyor. Rus büyükelçi Karlov'a yapılan suikast ile dizideki suikastın arasındaki tek fark suikastin engellenmesi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.