Sağlık Bakanlığı'ndan rapor uyarısı

Sağlık Bakanlığı, darbe girişimi sonrasında, TSK, Emniyet ve Bakanlıklar gibi yerlerde görev yapan personelden, hiçbir şeyi olmadığı halde rapor almaya çalışanlara rapor verilmemesi yönünde illerdeki Kamu Hastanelerine duyuru yaptı.

Sağlık Bakanlığı'ndan rapor uyarısı
18 Temmuz 2016 Pazartesi 15:43


Sağlık Bakanlığı, 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı gerçekleşen darbe girişiminin başarısız olmasından sonra, Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bakanlıklarda çalışan personellerin rapor alması yönünde uyarıda bulundu. Haklarında gözaltı kararı çıkartılan veya görevlerinden uzaklaştırılması istenilen personellerin usulsüz olarak rapor almasını önlemek için tüm illerdeki Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne resmi bir yazı gönderdi. Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen resmi genelgede, hastanede verilecek raporlara dikkat edilmesi gerektiği bildirildi.

Bakanlık rapor almak için gelen kişilerin çok iyi muayene edilmesini belirtirken, problemi olmayan kişilere kesinlikle rapor verilmemesini sağlık sorunu alanların ise yatırılarak tedavi edilmesini istedi. Bakanlığın bu genelgesi Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından illerdeki tüm hastanelere acil olarak gönderildi. Böylelikle FETÖ mensubu üyelerinin rapor alıp kaçmasının önüne geçilmesi hedefleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.