Sağlık Bakanı'ndan Canan Karatay açıklaması

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, ünlü kalp ve iç hastalıkları profesörü Canan Karatay'a yönelik, "Böyle bilim adamlığı mı olur? Yiyin dediği ürünleri internet sitesinden satıyor. Büyük bir ceviz bahçesi ile anlaşmış" şeklindeki eleştirileri ile başlayan ve Prof. Karatay'ın verdiği yanıtla devam eden tartışmada, Bakan Akdağ'dan yeni bir açıklama geldi.

Sağlık Bakanı'ndan Canan Karatay açıklaması
26 Ekim 2016 Çarşamba 17:44

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, konuk olduğu A Haber'de görevden uzaklaştırılan 2 bin sağlık çalışanının göreve iade edildiğini açıkladı. Bakan Akdağ, Prof. Dr. Canan Karatay ile yaşadığı tartışma ile ilgili ise, 

"Bilim insanlarının sürekli gündemde kalmak için açıklamalarda bulunmalarını doğru bulmuyorum. Bahsettiğiniz kişinin (Canan Karatay) açıklamalarını takip ediyorum. 'Benim ticaret için herhengi bir internet sitem yok' deyişini kabul ediyorum ama takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bilim insanları vatandaşları doğru bilgilendirmeliler. İnternet ortamında her derde deva ilaç satılıyor, bu mümkün değil" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.