SADED, Halep ve Şam'a yardım TIR'ı gönderiyor

Stratejik Akıl ve Düşünce Eğitimi Derneği (SADED), Halep ve Şam'a yardım TIR'ı gönderiyor. SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, Halep ve Haleplinin daima yanında olacaklarını vurguladı. SADED ve İHH tarafından düzenlenen 'Ümmet'in mazlum çocuklarına bir TIR Bebe Bisküvisi' projeye duyarlı tüm vatandaşların katkısı bekleniyor.

SADED, Halep ve Şam'a yardım TIR'ı gönderiyor
24 Aralık 2016 Cumartesi 18:30

Stratejik Akıl ve Düşünce Eğitimi Derneği (SADED) Halep'e ve Haleplilere yardım TIR'ı gönderiyor. Suriye'nin Halep ve Şam kentlerinde yaşanan zulme sessiz kalmayan SADED, Ankara İHH ile anlamlı bir projeye imza attı. SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl'ın öncülüğü ve katkılarıyla, Halep ve Şam'daki Ümmet'in mazlum çocuklarına 1 TIR BEBE BİSKÜVİSİ projesi başlatıldı. Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, "Biz dün olduğu gibi bu günde Halep'in ve Haleplinin yanında olacağız." dedi.

Bize düşen Mazlumun yanında, zalimin karşısında olmak

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, SADED olarak mazlumun daima yanında yer alacaklarını ifade ederek, "Halep yüz yıl önce bizim bir ilimizdi. Halep ile Antep bir birine benzeyen çok güzel şehirlerdi. Şimdi o güzelim şehrin yerinde yeller esiyor. Bize düşen mazlumun yanında yer almak, zalimin karşısında." açıklamasını yaptı.

Aslında imtihan olan onlar değil bizleriz

Halep'in ve Halepli kardeşlerimizin sıkıntıda olduğunu belirten İlhan Eranıl, "Şuan Halepli kardeşlerimiz sıkıntı yaşıyor. Açlık ve soğukla imtihan oluyor. Aslında imtihan olan onlar değil bizleriz. Tüm insanlık veriyor bu sınavı. Bizi başkalarının ne yapıp yapmadığı ilgilendirmiyor. Bizi bir müslüman olarak kendimizin ne yaptığı ilgilendiriyor. Sağımıza, solumuza bakmadan ben varım diyebiliyor muyuz? Yoksa bahanelere mi sığınıyoruz. Allah yarın onlar da yardım etmedi o yüzden seni de bağışlıyorum demeyecek. Ey İlhan kulum, Ahmet, Hasan, Hüseyin, Ayşe, Fatma kulum siz ne yaptınız diye soracak." dedi. 

Biz Halep'in ve Haleplinin Yanında Olacağız

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, Halep'in daima yanında olacaklarını belirterek, "Biz dün olduğu gibi bu günde Halep'in ve Haleplinin yanında olacağız. Vaktinde Bosna'nın yanında yer aldığımız gibi. Vaktinde ve halen Arakan'ın yanında yer aldığımız gibi. Bir paket bebe bisküvisi bizler için bir şey ifade etmeyebilir ama onlar için çok önemli olacaktır." dedi.

SADED ve Ankara İHH'nın 1 TIR Bebe Bisküvisi projesi ile ilgili açıklama şu şekilde;

"2014 Yılı Nisan ayında Ankara Keçiören'de kurulan Stratejik Akıl ve Düşünce Eğitimi Derneği vizyon ve misyonunu bu toprakların temel değerleri ile stratejik aklı buluşturma olarak seçmiştir.

Milli ve manevi değerleri asıl ve tek referans kabul eden SADED, yalnızca Türkiye özelinde değil, bütün mazlım İslam dünyası üzerinde kafa yormakta, bu coğrafyanın sorunlarına çözüm üretmeye çalışmaktadır.

Mazlum İslam Coğrafyasının tekrar ayağa kalkması için Stratejik bir aklın ve düşüncenin gereğine inanan derneğimiz, düşünce eğitiminin yanında eyleme de önem vermektedir. 

Bu eylemin gerekliliği doğrultusunda Halep ve Şam'daki ümmetin mazlum çocuklarına bir TIR BEBE BİSKÜVİSİ projemizi başlatmış bulunmaktayız. 

Ümmet'in değerlerinden olan kardeş kuruluş İHH Ankara ile ortak yürütülen bu projeye maddi yardımlarınızı bekleriz."

Sizlerde bu anlamlı projeye destek olmak, Ümmet'in mazlum çocuklarına yardımda bulunmak istiyorsanız, aşağıdaki IBAN numarasına desteklerinizi gönderebilirsiniz. 

İrtibat Telefonları
505 319 79 80 - 505 212 92 29

Yardım için maddi destek göndermek isteyenler için Türkiye İş Bankası IBAN Numarası aşağıda verilmiştir.

TR49 000 64 00000 142 391 094 473


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.