Rize'de okul bahçesinde viyadük yapılıyor

Rize'de okulun bahçesinden viyadük geçince okulun iki katı yolun altında kaldı.

Rize'de okul bahçesinde viyadük yapılıyor
23 Ağustos 2016 Salı 21:37

Rize Paşakuyu Mahallesi'nde bulunan İmam Hatip Okulu nun bahçesinden geçen viyadük yüzünden okulun iki katı yol seviyesinden aşağıda kaldı. Bu durumun eğitimi etkileyeceğinden korkan veliler, okulun açılış zamanının değişip değişmeyeceğini de merak ediyor. Diğer yandan viyadüğün öğrenciler için tehlikeli olabileceğinden de endişe duyan veliler, mahalle muhtarı dahil kimseden bilgi alamıyor.

BAŞKA ÇARE YOK; YOL BURADAN GEÇECEK

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, ' Biz belli girişimleri yaptık ancak Karayolları 'Başka çare yok, bu yol buradan geçecek' dedi. Biz de bu konudan rahatsızız. Bir sınıfımız önü yoldan ötürü tamamen kapanmış durumda. Yüksek ses olacağı için de öğrenciler ders işlemekte zorluk çekebilir. Çözüm bulma çalışmalarımız devam ediyor" diye açıklama yaptı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.