Resmi Gazete'de OHAL kararı yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı OHAL kararı 21 Temmuz 2016 tarihli 29777 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanın ve tüm kabinenin imzaladığı OHAL kararı açıklamanın ardından Resmi Gazete'de yayımlandı. OHAL kararı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Resmi Gazete'de OHAL kararı yayımlandı
21 Temmuz 2016 Perşembe 09:20

Fettullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fettullah Gülen isimli teröristlin lideri olduğu FETÖ'nün subayları Türkiye cumhuriyeti'nde yönelik darbe girişiminde bulundu. Vatandaşın ve devletin tek vücut olmasıyla bu hain darbe girişimi engellenirken, Türkiye'de FETÖ mensubu teröristlerin temizlenmesi işlemlerine başlanıldı. Dün yapılan MGK ve Bakanlar Kurulu toplantısında Türkiye'de 3 ay süreyle OHAL ilan edildi. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına sızmış FETÖ'cü virüslerin temizlenmesi için alınan OHAL kararı 21 Temmuz 2016 tarihli 29777 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 3 ay süreyle uygulanacak OHAL kararına aşağıda bulunan bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 




21 Temmuz 2016 tarihli 29777 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan OHAL kararı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.