Polislere 3 ilde FETÖ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) haberleşme programı Bylock'u kullandığı iddia edilen ve ihracı yapılan polislere yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Polislere 3 ilde FETÖ operasyonu
15 Haziran 2017 Perşembe 10:19

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ'nün emniyet yapılanmasına yönelik Adana, Ankara ve Mersin'de belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Aralarında "ByLock" kullandığı iddia edilen ve daha önce meslekten ihraç edilenler ile açığa alınanların da bulunduğu 12 polis operasyon ile gözaltına alındı.

Aramalarda bulunamayan 5 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Yakalanan şüpheliler Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.


Etiketler; #polis #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.