PKK'ya ait çok namlulu silah(ÇNRA) ele geçirildi!

Hakkari Çukurca’da devam eden operasyonlarda, Hantepe ve Seni Tepe’ye yakın bir bölgede roketatar (ÇNRA) sistemi ele geçirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada 107 milimetre çapındaki roketatarın menşeinin araştırıldığı belirtildi.

PKK'ya  ait çok namlulu silah(ÇNRA) ele geçirildi!
18 Eylül 2016 Pazar 14:34

Hakkari Çukurca’da devam eden operasyonlarda Hudut Özel Harekat bölüğünce yapılan arazi taraması sırasında Hantepe ve Seni Tepe’ye yakın bir bölgede teröristlere ait çok namlulu roketatar (ÇNRA) sistemi ele geçirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada 107 milimetre çapındaki roketatarın menşeinin araştırıldığı belirtildi.

Çukurca’da etkisiz hale getirilen terörist sayısının toplam 209 olduğu belirtildi.

Soğuksu-Güvenli-Erdemli kuzeyinde teröristlerin bulunduğu bölgeye operasyon düzenlendiği, bulunan yaşam malzemeleri ve patlayıcı yapımında kullanılan amonyum nitratın bulunup imha edildiği öğrenildi.

Şemdinli Tekeli’deki bir üs bölgesinden Kuzey Irak’taki Hakurk kampı kuzeyindeki Chale Tepe bölgesinde görüntüsü alınan 2 teröristin yapılan topçu atışı ile etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.