PKK üst düzey sorumlusu Ekrem Güney ve Ahmet Talva öldürüldü!

Terör örgütünün üst düzey sorumluları Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında PKK mensuplarına yönelik tamamlanan operasyonda mavi ve turuncu listedeki Ekrem Güney ve Ahmet Talva öldürüldü. İç işleri bakanlığı yakalanmaları için 4 milyon lira ve 600 bin lira ödül koymuştu. İkisi örgütün bombacısı 9 terörist daha öldürüldü. Teröristlerin saklandıkları çadırlar ve mağaralar ele geçirildi. Çok sayıda bomba, makineli tüfek, telsiz ele geçirildi.

PKK üst düzey sorumlusu Ekrem Güney ve Ahmet Talva öldürüldü!
04 Mayıs 2016 Çarşamba 19:30

DİCLE VE HANİ İLÇESİNDEKİ BOMBALI EYLEMLERİ DÜZENLEMİŞTİ...

PKK üst düzey sorumluları 10 terörist öldürüldü. Yapılan incelemelerde teröristlerden birinin Ekrem Güney olduğu tespit edildi. Ekrem Güney in hakimiyet kurduğu bölgede bombalı eylemler talimatını veriyordu. Özellikle Dicle ve Hani ilçelerindeki jandarma karakollarına gerçekleştirilen bombalı araçlı eylemlerin talimatını vermişti. Başına 600 bin istenen terörist Ekrem Güney yapılan operasyonla etkisiz hale getirildi.

YANINDA YARDIMCISI ‘AHMET TALVA’ DA VARDI!

Ekrem Güney in yanında olan yardımcısı da turuncu listedeydi. "Çektar" kod adlı Ahmet Talva da öldürülen teröristler arasında. Başına 600 bin ödül verilecek olan terörist Çektar da etkisiz hale getirildi.
Lice kırsalında şehit için tören düzenlendiği saatlerde silah arkadaşları tarafından teröristlerin yerleri tespit edildi. Çok kesmeden sıcak temas sağlandı. 4 yıl önce Binbaşı Ercan Kurt’u şehit eden terörist kaçacak delik bulamadı.
Terör örgütünün üst düzey sorumluları mavi ve turuncu listedeki Ekrem Güney ve Ahmet Talva öldürüldü. İç işleri bakanlığı yakalanmaları için 600 bin lira ödül koymuştu. İkisi örgütün bombacısı 9 terörist daha öldürüldü. Teröristlerin saklandıkları çadırlar ve mağaralar ele geçirildi. Çok sayıda bomba, makineli tüfek, telsiz ele geçirildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.