PKK'nın hendek sorumlusu yakalandı

Hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu öğrenilen örgüt mensubu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PKK'nın hendek sorumlusu yakalandı
06 Mayıs 2017 Cumartesi 21:24

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçtiğimiz yıl terör örgütü PKK üyelerince kazılan hendeklerin sorumlusu olarak aranan R.İ. isimli örgüt mensubu, Elazığ'ın Hankendi beldesinde uygulama yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Uc'un haberine göre, jandarmanın durdurduğu bir otobüste yaptığı arama sırasında yakalanan R.İ.'nin yapılan sorgusunda, birçok silahlı eyleme katıldığı ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Örgüt mensubunun Diyarbakır'a gitmek isterken yakalandığı bildirildi. Örgütün Diyarbakır Sur ilçesindeki hendek kazma ve faaliyetlerinden sorumlu olduğu belirtilen R.İ., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.