PKK FETÖ işbirliği deşifre oldu

FETÖ ve PKK'nın kirli görüşmeleri deşifre oldu. Darbe girişiminden sonra FETÖ'cü terörsitlerin istedikleri bölgeye gidebilmeleri için PKK ile anlaşıldığı ifade edildi.

PKK FETÖ işbirliği deşifre oldu
22 Temmuz 2016 Cuma 13:55

15 Temmuz 2016 akşamında Fettullah Gülen'in lideri olduğu terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimi geri püskürtüldü. Emniyet yetkilileri, FETÖ'cülerin terör örgütü PKK'nün üst düzey yöneticileri arasında gerçekleştirdiği  görüşmelerde FETÖ'cü teröristlerin TSK'dan ayrılmak isteyen askerlerine  istedikleri bölgeye gitme garantisi verildiği taktirde, teslim olmaları yönünde haber gittiği ifade edildi.

İstihbarat tarafından ulaşılan kaynaklarda, "Türk Devletinin askeri ve siyasi açıdan şimdiye kadar yaşamadığı düzeyde zayıf düştüğü, mevcut sürecin değerlendirilerek sonuç almaya yönelik 10-15 asker, 20-25 şehit edilecek tarzda eylem yapılmasının mümkün" talimatı verildiği, personelin bu konuda dikkat etmesi gerektiği ifade edildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.