PKK'dan CHP'ye birlik çağrısı

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, HDP'nin CHP yolundan girmesini tavsiyesinde bulunmasının yanı sıra birlik çağrısında da bulundu.

PKK'dan CHP'ye birlik çağrısı
16 Ağustos 2017 Çarşamba 14:37

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet yürüşünü değerlendirirken birlik çağrısında bulundu. 

Kılıçdaroğlu'nun düzenlediği yürüyüşün önemli olduğunu ifade eden Bayık, HDP'nin de bu yolda ilerlemesini istedi. AK Parti ile MHP'nin birlik olduğunu savunan Bayık, CHP ile HDP'nin de birlik olması gerektiğine dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'diktatör' söylemlerinin çok yerinde olduğunu söyleyen Cemil Bayık, FETÖ'nün kanlı darbe girişimiyle ilgili de konuştu.

Kanlı darbe girişimini; Kılıçdaroğlu gibi 'kontrollü' olarak nitelendiren teröristbaşı, 15 Temmuz'dan sonra demokrasinin kalmadığını savundu.


Etiketler; #PKK #CHP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.